Praktijkruimte

Ligging

Mijn praktijk is gelegen te Wevelgem op de Posthoorn, achter de Sint-Theresiakerk. Er is een bushalte aan de kerk en via een wandelpad is de praktijk gemakkelijk te bereiken.

Bereikbaarheid

Met de auto?

Via A19 afrit 2 (Menen/Roncq). Na de afslag rijd je links richting Wevelgem/Roncq. Aan de molen sla je linksaf richting Wevelgem. Aan SoCal Kitchen sla je linksaf de Henri Debrabanderestraat in. Neem vervolgens de tweede straat rechts, Karekietenstraat. De praktijk bevindt zich op het einde van de straat.

Via E403 afrit 5 (Wevelgem). Neem bij het rondpunt de derde afslag richting Wevelgem centrum. Volg de weg door het centrum tot je bij de Sint-Theresiakerk ben (groen dak). Voorbij de kerk neem je de eerste straat rechts. Neem vervolgens de tweede straat rechts, Karekietenstraat. De praktijk bevindt zich op het einde van de straat.

 

Met openbaar vervoer?

Buslijn 40 heeft een halte aan de Sint-Theresiakerk.

Deze bus kan je nemen vanaf station Menen of vanaf het centrum van Wevelgem (Plaats). In Wevelgem is de bushalte aan de parking naast het stadhuis. Wanneer je bij de Sint-Theresiakerk afstapt, kan je de straat of het wandelpadje naast de kerk volgen tot aan de school (Posthoorn). Links van de school is een wandelpad. Via dit pad kan je het eerste zijpadje links nemen die uitkomt naast de praktijk.